Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان کردستان در اولین همایش استانی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی استان کردستان در سال جاری در سنندج اعلام کرد: در راستای سیاست‌های ریاست محترم قوه قضاییه ارائه خدمات در دادگستری استان کردستان به سمت الکترونیکی شدن کامل پیش می‌رود.

به گزارش ایسنا، اولین همایش استانی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی استان کردستان با حضور معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان کردستان، مدیران و کارشناسان حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی سراسر استان در سالن اجتماعات دادگستری استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رشیدی معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری استان کردستان در این همایش اظهار داشت: هم اکنون ۲۴ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در استان فعال است و مقرر است تا پایان سال جاری تعداد این دفاتر به ۵۰ عدد برسد.

وی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر بیش از ۸۵% ابلاغات قضائی در استان کردستان به صورت الکترونیکی صورت می‌پذیرد.

رشیدی با اشاره به ضرورت جلب مشارکت عمومی از طریق اطلاع رسانی به شهروندان ضمن احصاء مهمترین مزایا و محسنات خدمات الکترونیک قضائی، افزود: اشتغال زایی در جامعه، صرفه جویی در هزینه‌ها، تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها، حفظ صحت و اصالت داده‌ها و امکان ایجاد آرشیو الکترونیکی از امتیازات این نوع خدمات به شمار می‌رود.

وی بر بازرسی‌های منظم و فصلی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در استان تاکید کرد و گفت: تاکنون جمع کل خدمات ثبت شده در این دفاتر ۲۱۳۱۶۵ مورد بوده است که شامل ثبت دادخواست بدوی، ثبت دادخواست واخواهی، ثبت دادخواست تجدیدنظر، ثبت اظهارنامه، دادخواست شورا و شکوائیه بوده است که از هفته آینده ارائه خدمت صدور سوءپیشینه کیفری نیز به این خدمات اضافه خواهد شد.

رشیدی ضمن توصیه بر رعایت اخلاق و احترام به ارباب رجوع در دفاترخدمات الکترونیک قضایی، بیان داشت: قوه قضاییه برای همه امور حاکمیتی مبنا و مرجع را ثبت نام الکترونیکی (ثنا) قرار داده است و خوشبختانه در راستای سیاست‌های ریاست قوه قضاییه ارائه خدمات در دادگستری استان کردستان به سمت الکترونیکی شدن کامل پیش می‌رود.

در این همایش برای اولین بار در کشور از نرم افزار محاسبه ارزش معاملاتی املاک رونمایی شد که در این نرم افزار پس از ورود اطلاعات اعلامی خواهان مطابق ضوابط اجرایی هر شهرستان ارزش معاملاتی عرصه و اعیان محاسبه تا دفاتر بر اساس آن هزینه دادرسی را در اجرای بند ۱۲ مادۀ ۳ قانون وصول برخی از درآمد‌های دولت و مصرف آن در موارد معین مصوب ۲۸/۱۲/۱۳۷۳ با اصلاحات بعدی ارسال نمایند.

همچنین در ادامه این همایش جلسه پرسش و پاسخ نیز برگزار و به سوالات و مشکلات مطروحه از ناحیه مدیران و کارشناسان حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی پاسخ لازم داده شد و مصوباتی نیز در این ارتباط تصویب گردید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: املاك استانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۳۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با قضات دادسرای عمومی و انقلاب یزد، اظهار داشت: شاکله پرونده در دادسرا بسته می شود و بسیار مهم است که این پرونده تا قبل از صدور قرار و ارسال به محاکم جزایی از حیث تحقیق و مدارک مورد نیاز کامل باشد.

وی تصریح کرد: دادسرا خط مقدم تشکیل پرونده و محل پر تردد ارباب رجوع دستگاه قضایی است که باید از حیث نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات در اولویت برنامه ریزی قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد توجه به ابعاد و لایه های پنهان دستورات و تصمیمات قضایی را خواستار شد و بیان کرد: تصمیمات قضایی می تواند در امنیت روانی، اجتماعی، اقتصادی و ... جامعه اثر گذار باشد، که از این رو توجه و دقت به لایه های بعدی تصمیمات از سوی قضات مورد تأکید است.

حسین طهماسبی افزایش صبر و بردباری را لازمه کار قضایی دانست و گفت: بیش از دانش قضایی، حلم، بردباری، صبر و شکیبایی مقام قضایی است که می تواند مشکلات را حل، مردم را آرام و آرمش خاطر را به مراجعین ارائه دهد.

رئیس کل دادگستری استان یزد، حل مشکلات اداری و فرایندی را منوط به ارائه راهکار های اجرایی و عملیاتی عوامل دخیل در موضوع ذکر کرد و گفت: در بسیاری از مواقع در بازدیدها و بازرسی ها، مسائل و موضوعاتی به عنوان گلایه و یا مشکلات اداری و فرایندی طرح می گردد که انتظار است مدیریت مجموعه برای حل آن اقدام نماید، اما باید توجه داشت، معمولا بهترین و کاملترین راهکار حل مشکلات نیز از سوی همان عوامل دخیل می تواند ارائه گردد.

شایان ذکر است در اولین بازدید رئیس کل دادگستری استان یزد از مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب یزد، ضمن سرکشی به چند شعبه، یک جلسه نیز با تمام قضات دادسرا با حضور دادستان و معاون قضایی رئیس کل منعقد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • الزام دارندگان پروانۀ دفاتر پیشخوان خدمات دولت به دریافت شناسه یکتا
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/ صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳