Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه ۲۳ دفتر خدمات قضایی در استان مرکزی داریم که هر کدام ۶۹ مورد خدمات ارائه می‌دهند که این تمام خواسته‌های مردم را در برمی‌گیرد، گفت: تا پایان آبان ماه نوبت‌دهی اینترنتی اجرای احکام در کل استان مرکزی اجرایی می‌شود. خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالمهدی موسوی، رییس کل دادگستری استان مرکزی در حاشیه همایش ویدئوکنفرانسی روسا و دادستان‌های حوزه قضایی استان مرکزی با اشاره به شیوع کرونا در این استان اظهار کرد: متأسفانه از زمان شیوع کرونا تاکنون تعدادی از کارکنان دادگستری به این ویروس مبتلا شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه برخی از این کارکنان در دادگستری نقش محوری داشتند، گفت: خطر ابتلا به کرونا در کمین است.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی با اشاره به اقدامات دادگستری در امر مبارزه با شیوع کرونا و گندزدایی اظهار کرد: تمهیداتی اندیشیده شده تا محل استقرار کارکنان گندزدایی شود و بهداشت محیطی را افزایش دادیم، تجهیزات مقابله‌ای با ویروس را در دادگستری مستقر می‌کنیم، اما این تمام راهکار نیست و باید مردم بیشتر رعایت کنند و سعی کنند از راه‌های الکترونیکی فراوانی که وجود دارد، استفاده کنند.   بیشتر بخوانید: راه‌اندازی دادرسی الکترونیکی در کلیه حوزه‌های قضایی استان ایلام وی تصریح کرد: برنامه تحولی ریاست قوه قضاییه مبنی بر قوه قضاییه هوشمند در استان مرکزی با جدیت پیگیری می‌شود و مردم با استفاده از سامانه‌های اینترنتی دادگستری هم می‌توانند در وقت و هزینه صرفه‌جویی کنند و با تردد کمتر میزان درصد احتمال آلودگی به ویروس کرونا را کمتر کنند.

رییس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه ۲۳ دفتر خدمات قضایی در استان مرکزی داریم که هر کدام ۶۹ مورد خدمات ارائه می‌دهند که این تمام خواسته‌های مردم را در برمی‌گیرد، گفت: مردم استان مرکزی در دادسرا‌ها و محاکم و شورا‌ها تجمع نکنند و از طریق سامانه‌ها و دفاتر خدمات قضایی اقدام کنند.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی بیان کرد: دادرسی الکترونیکی در اکثر حوزه‌های قضایی راه‌اندازی شده و بیش از ۳ هزار پرونده به صورت الکترونیکی (دادرسی بدون کاغذ) اجرایی و بیش از ۳ میلیارد ریال صرفه‌جویی ریالی با تشکیل پرونده‌های الکترونیکی شده است.

وی در پایان اظهار کرد: تا پایان آبان ماه نوبت‌دهی اینترنتی اجرای احکام در کل استان مرکزی اجرایی می‌شود که در حال حاضر به‌صورت پایلوت در اراک و خمین در حال اجراست و مراجعان با رجوع به سامانه نوبت می‌گیرند و ساعت و تاریخ به آن‌ها اعلام می‌شود.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری مرکزی کرونا دادرسی الکترونیک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری مرکزی کرونا دادرسی الکترونیک رییس کل دادگستری استان مرکزی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب

ابوالفضل فرحبخش رئیس دادگستری شهرستان زرند گفت: معتقد هستیم در زمانی که اتاق فکر دشمن به صورت برنامه ریزی بلند مدت و چند جانبه طی چند سال در پی القای فرهنگ منحط غرب و ایجاد استحاله در بین مردم ایران و به ویژه نسل جوان بر آمده اند، بیش از هر چیز نیازمند اقدامات فرهنگی و آگاه سازی شهروندان و رفع شبهات و تحکیم باور‌های اسلامی، ایرانی هستیم.

وی افزود: یکی از موضوعاتی که به شکلی هماهنگ در خط رسانه‌ای معاندین دنبال می‌شود، ایجاد محدودیت به واسطه حجاب برای بانوان و نیز عدم رعایت حقوق بانوان در ایران است که در این راستا همواره دستگاه قضایی متحل بیشترین هجمه‌های دشمن است، اما با وجود وکلای زن توانمند و مهمتر از آن حضور قاضی زن که ضمن حفظ حجاب اسلامی در جایگاه والای قضاوت نشسته، می‌تواند نشانی از ارزش عملی نظام و اسلام برای بانوان و ناروا بودن هجمه‌های بسیار نسبت به دستگاه قضایی باشد که این موضوع بایستی برای جامعه و به ویژه نسل نوجوان و جوان تبیین شود.

رئیس دادگستری زرند تصریح کرد: در راستای اعلام حمایت عملی دادگستری از طرح عفاف و حجاب، یکی از برنامه‌های در نظر گرفته شده حضور قضات در مدارس است و این مهم با وجود قاضی زن در دادگستری شهرستان به شکل متفاوت در دستور کار قرار گرفته و تلاش می‌شود با برنامه ریزی دقیق تنها قاضی زن شهرستان در مدارس دخترانه حضور یابد و ضمن تشریح مسائل حقوقی و تبیین طرح عفاف و حجاب، به سوالات حقوقی و نیز شبهات دانش آموزان در زمینه آسیب‌های اجتماعی پاسخ داده شود.

رئیس حوزه قضایی زرند در پایان با تقدیر از آموزش و پرورش شهرستان جهت همراهی در اجرای طرح زنگ حقوق در مدارس گفت: شاید بتوان گفت که مهمترین قشر جامعه را دانش آموزان تشکیل می‌دهند و در صورت توجه همزمان به تعلیم و تربیت آن‌ها می‌توان با کاهش تهدیدات و آسیب‌های اجتماعی در میان نوجوانان، به آینده و تحقق جامعه‌ای مناسب زیست و با حداقل جرائم امیدوار بود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • بازدید اژه‌ای از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران
  • اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • دیدار رئیس قوه قضاییه با خانواده‌های دستگاه قضایی هرمزگان
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری