Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام غلامرضا نجفی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: دو دفتر خدمات الکترونیک قضایی در راستای ثبت الکترونیکی پرونده‌ها و سهولت کار قضایی در شهرستان زاهدان افتتاح شد.

وی با اشاره به مزایای ثبت الکترونیکی پرونده‌ها گفت: هر چه از نیروی انسانی کمتر و از فناوری روز بیشتر استفاده کنیم یقینا آثار و برکات فراوانی برای جامعه و کشور به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی افزود: قوه قضائیه تلاش دارد پرونده‌های قضایی را از سمت و سوی سنتی خارج کند و به جایی برسیم که در قوه قضائیه با پرونده فیزیکی سر و کار نداشته باشیم و همه امور از طریق الکترونیکی صورت گیرد.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته قوه قضائیه گفت: برای ورود به رسیدگی الکترونیکی لازم است دفاتری تاسیس و در اختیاری مردم قرار دهیم که مردم برای طرح دادخواست‌های حقوقی نیاز به وارد شدن به دستگاه قضایی نداشته باشند و با مراجعه به این دفتر امورات خود را پیگیری کنند.

نجفی تاکید کرد: ابلاغ اوراق قضایی در این سیستم پیش‌بینی شده و نیازی به حضور مأمور ابلاغ نیست و از طریق دفاتر این کارها انجام خواهد شد که با توجه به اینکه مشکلات زیادی در رسیدگی پرونده‌های سنتی داریم این مهم تحولی بسیار بزرگ است.

انتهای پیام/75005

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان قوه قضائیه فناوری نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۹۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ارهای الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

او تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

همچنین این مقام مسئول اظهار کرد: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحدهای قضایی هرمزگان
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • تشکیل پرونده قضایی برای حادثه آتش سوزی امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تشکیل پرونده قضایی برای حادثه آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • سازش در ۲۲ هزار پرونده قضایی هرمزگان طی سال گذشته
  • قضات تصمیمات و احکام خود را با پیوست رسانه‌ای همراه کنند
  • جلوه های تعارض منافع در قوه قضائیه / ارجاع گزینشی، آسیب جدی در رسیدگی به پرونده های ملی
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟