Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران از کسب رتبه اول دادگستری تهران در جشنواره ملی فناوری اطلاعات قوه قضاییه در «ترویج و راهبری خدمات قضایی خودکاربری» و دریافت تندیس زرین خبر داد. حسن بابایی، معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران در گفت‌وگو با میزان از کسب رتبه اول دادگستری تهران در جشنواره ملی فناوری اطلاعات قوه قضاییه در «ترویج و راهبری خدمات قضایی خودکاربری» و دریافت تندیس زرین خبر داد و بیان کرد: اطلاع رسانی مناسب در واحد‌های قضایی و راهنمایی، آموزش و پشتیبانی از سامانه خودکاربری خدمات الکترونیکی قضایی در ستاد دادگستری از عوامل مهمی بوده که در دستیابی به این موفقیت مؤثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران خاطرنشان کرد: وکلا، کارشناسان رسمی و نمایندگان اشخاص حقوقی اکثریت خودکاربران سامانه ثبت الکترونیکی دادخواست و شکواییه و سایر خدمات مهم الکترونیکی قضایی را تشکیل می‌دهند و اشخاص حقیقی نیز در مواردی، چون اعلام شکایت سرقت قادرند از طریق خودکاربری اقدام به طرح دعوی کیفری کنند.   بیشتر بخوانید: کسب رتبه دوم دادگستری کل استان ایلام در دادرسی الکترونیکی وی گفت: سامانه‌های نوین انجام خدمات الکترونیکی قضایی دسترسی مردم به عدالت را تسهیل کرده و سبب افزایش رضایتمندی مراجعان را فراهم آورده و این امر مقدسی است که از آن می‌توان به عنوان نهضت خدمت رسانی در دادگستری که رسالت گسترش عدالت در جامعه را دارد، یاد کرد.

بابایی با اشاره به سایر دستاورد‌های فن آورانه استان تهران در جشنواره فناوری دستگاه قضایی از دریافت دو تندیس سیمین برای کسب رتبه دوم در امور «تعاملات و مکاتبات برخط» و «بخش ویژه موضوع ماده ۳۷ قانون آیین دادرسی کیفری در ارتباط برخط با ناجا» افزود: استعلامات و مکاتبات مختلفی در جریان رسیدگی به پرونده‌های قضایی در محاکم صورت می‌گیرد که با استفاده از تعاملات برخط از طریق سامانه‌های مکاتبات سیستم مدیریت پرونده قضایی «سمپ» نیاز طرفین پرونده‌ها را تأمین و در انجام این فرآیند تسریع می‌کند.

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران با اشاره به سابقه نامطلوب ناشی از عدم وجود این سامانه‌ها خصوصا در مورد ارتباط با ناجا و زندان گفت: اطاله، سرگردانی و بلاتکلیفی مراجعان دادگستری از عواقب ناصواب غیرمکانیزه بودن ارتباط دستگاه قضایی است با سایر نهاد‌هایی که در ارتباط کاری مستقیم است.

وی در پایان تصریح کرد: امروز با راه اندازی این سامانه‌ها و برقراری ارتباط بین نهاد‌های مرتبط با پرونده‌های قضایی، شاهد تسریع در فرآیند‌های طولانی ارائه خدمات به طرفین پرونده‌ها و افزایش توان فنی و در نتیجه تکریم ارباب رجوع در عدلیه هستیم و تمامی این افتخارات را مرهون زحمات همکاران مدیران سیستم واحد‌های فنی مستقر در مجتمع‌های قضایی قضایی، روابط عمومی، مرکز تماس کانون دفاتر خدمات الکترونیکی و خصوصاً واحد‌های فنی و پشتیبانی سامانه‌های معاونت فناوری اطلاعت و برنامه ریزی هستیم که با تلاش جهادی به پیگیری مشکلات فنی و اختلالات و رفع خطا‌های سیستمی وکلا، کارشناسان رسمی و سایر خودکاربران حقیقی و نمایندگان حقوقی می‌پرداختند.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری استان تهران قوه قضاییه فناوری اطلاعات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان تهران قوه قضاییه فناوری اطلاعات تهران در جشنواره قوه قضاییه سامانه ها پرونده ها کسب رتبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۵۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان

ایتنا - محققان در ایالات متحده اولین پوست الکترونیکی قابل کشش جهان را ساختند.
بر اساس گزارشی که وب‌سایت Tech Explore منتشر کرده، این نوآوری، نوید عصر جدیدی است، جایی که ربات‌ها می‌توانند همان دقت لمسی پوست انسان را داشته باشند.

این وب‌سایت خاطرنشان کرد که این نوآوری، امکان‌های بی‌سابقه‌ای را ایجاد می‌کند و به ربات‌ها کمک می‌کند تا کارهایی را انجام دهند که به دقت و کنترل دقیق نیاز دارند.

به گزارش ایتنا، این نوآوری که توسط پروفسور نانشو لو از گروه مهندسی هوافضا و مکانیک مهندسی دانشگاه تگزاس در دانشکده مهندسی کاکرل تگزاس رهبری می‌شود، بر یک مانع حیاتی در زمینه فناوری پوست الکترونیکی غلبه می‌کند.

برخلاف مدل‌های قبلی، این پوست الکترونیکی جدید دقت حسی خود را حتی در صورت کشش قابل توجه حفظ می‌کند. که نشان دهنده توانایی پوست انسان برای سازگاری و پاسخ به حرکت است.

این نوآوری همچنین نشان‌دهنده نقطه عطفی در همگرایی رباتیک و مراقبت انسان محور است، زیرا استفاده از پوست الکترونیکی قابل کشش در دست روبات‌ها به آنها حساسیت و مهارتی شبیه انسان می‌دهد.

چنین پیشرفت‌هایی در زمینه‌هایی مانند مراقبت‌های پزشکی، جایی که ربات‌ها می‌توانند به طور مستقل علائم حیاتی را نظارت کنند، ماساژهای ملایم انجام دهند یا به سالمندان کمک کنند، پتانسیل زیادی دارد.

 

لو خاطرنشان کرد: "با افزایش سن جمعیت جهان، تقاضا برای راه‌حل‌های مراقبتی موثر و دقیق، در حال افزایش است. ربات‌های مجهز به پوست الکترونیکی قابل کشش راه حلی متحول کننده برای مقابله با این بحران قریب‌الوقوع ارائه می‌دهند."

فراتر از مسائل پزشکی، کاربرد ربات‌های انسان‌نما به واکنش در برابر اتفاقات خطرناک نیز گسترش می‌یابد، ربات‌هایی که به پوست الکترونیکی قابل کشش مجهز شده‌اند، می‌توانند در محیط‌ های خطرناک حرکت کنند، افراد آسیب دیده را شناسایی کرده و به آنها کمک کنند، و وظایف حساسی مانند انجام CPR را با دقت و مراقبت انجام دهند.

به گزارش ایتنا، فناوری پوست الکترونیکی بر حسگر فشار برای تشخیص میزان مناسب نیروی مورد نیاز برای فعل و انفعالات مختلف، مانند گرفتن اجسام یا لمس سطوح، متکی است.

پوست الکترونیکی سنتی هنگام کشیده شدن دچار لغزش می‌شود. این امر منجر به عدم دقت می‌شود که بر عملکرد سنسور تأثیر می‌گذارد.

این تیم تحقیقاتی، با توسعه یک سنسور فشار، واکنش هیبریدی که عناصر قدرت خازنی و مقاومتی را ترکیب می کند، بر این محدودیت غلبه کرد. این رویکرد نوآورانه، همراه با مواد قابل کشش برای عایق و الکترودها، از عملکرد بی‌نظیر پوست الکترونیکی قابل کشش پشتیبانی می‌کند.

نمایش‌های این فناوری تطبیق‌پذیری و کارایی آن را نشان می‌دهد، سنسورها و دسته‌های بادی با پوست الکترونیکی قابل کشش که به راحتی با اشکال و بافت‌های مختلف سازگار می‌شوند، علائم حیاتی مانند امواج پالس را به دقت دریافت می‌کنند و اشیا را با دقت و بدون ایجاد آسیب لمس می‌کنند.

با نگاهی به آینده، پروفسور نانشو لو و تیمش در حال بررسی برنامه های کاربردی و مشارکت‌های بالقوه برای تحقق این فناوری تحول آفرین هستند.

به گزارش ایتنا، هدف آنها همکاری با متخصصان رباتیک و علوم کامپیوتر، ادغام پوست الکترونیکی قابل کشش در سیستم‌های رباتیک است. این اتفاق، راه را برای نسل جدیدی از ربات‌ها با حساسیت و واکنش شبیه انسان هموار می‌کند.

دیگر خبرها

  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • اطمینان دستگاه قضا به مردم برای برخورد با مفسدین گردن کلفت
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • ۱۳ زندانی به صورت الکترونیکی با رئیس کل دادگستری استان لرستان ملاقات کردند
  • بازدید اژه‌ای از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • بازدید رئیس قوه قضاییه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است