Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کل دادگستری خراسان رضوی بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت های قانونی با هدف تسهیل ارائه خدمات الکترونیکی به مراجعان و کاهش مراجعات فیزیکی به مراکز قضایی در ایام همه گیری بیماری کرونا تاکید کرد.

به گزارش قدس آنلاین، غلامعلی صادقی امروز  در جمع مسوولان و مدیران قضایی مشهد افزود: در شرایط کنونی و همه گیری ویروس منحوس کرونا، مسوولان باید در هر بخش و قسمت از تمامی ظرفیت های موجود قانونی برای ارائه خدمات هرچه مطلوبتر به مراجعان استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرایی شدن برنامه های تحولی در مجموعه قضایی استان خراسان رضوی ادامه داد: یکی از این برنامه ها شتاب بخشی ارائه خدمات الکترونیک حقوقی به شهروندان با هدف کاهش مراجعان به مراکز قضایی است.

رییس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: برای کاهش مراجعان به مراکز قضایی به ویژه در ایام کرونا علاوه بر اجرای سیستم نوبت دهی الکترونیک برای مجتمع هایی مانند اجرای احکام و سایر مجتمع های قضایی، طی دستورالعملی به اداره کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی اعلام شد تا با هدف توسعه دادرسی الکترونیک و استفاده حداکثری از امکانات و تجهیزات ویدئو کنفرانس و با توجه به زیرساخت های فراهم شده، از اعزام زندانیان به شعب و اجرای احکام خودداری کنند و از طریق سیستم ارتباط از راه دور اقدامات حقوقی و قضایی لازم را به انجام برسانند.

صادقی افزود: از مدت ها قبل ساز و کارهایی بر بستر اینترنت فراهم شد تا شهروندان بتوانند بدون مراجعه به مراکز قضایی پیگیریهای حقوقی خود را به انجام برسانند و این روند در ایام کرونا تشدید شد به طوری که از ابتدای مرداد ماه تاکنون بیش از هزار و ۲۵۰ مورد دادرسی به صورت الکترونیک برگزار شده است.

وی اضافه کرد: شهروندان می توانند برای گرفتن مشاوره های تخصصی حقوقی با شماره ۱۲۹ تماس بگیرند و یا هرگونه تخلف و سوء جریانی را از طریق سامانه های سجام و ۱۴۵ اطلاع دهند.

رییس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: شهروندان برای ثبت نام در سامانه الکترونیکی ثنا، ابلاغ الکترونیکی و یا پیگیری الکترونیک پرونده های قضایی می توانند به سایت دادگستری استان مراجعه کنند.

رییس شورای قضایی خراسان رضوی افزود: بخشهای نظارتی موظف به اعمال نظارت بر نحوه عملکرد مسوولان به ویژه در حوزه مقابله با بیماری کرونا هستند.

آمار مبتلایان به ویروس کرونا در مشهد و استان خراسان رضوی در پنجمین موج طغیان ویروس همه‌گیر به طور نگران‌کننده‌ای در حال افزایش است.
تکمیل شدن ظرفیت بیمارستانها، کمبود دارو و سرم و افزایش بیماران کرونایی غیر بومی در مشهد از چالشهای پیش رو در استان خراسان رضوی به شمار می‌رود.
۲۵ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، هفت شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.
۳۳۶ شهر نیز در سطح کشور وضعیت قرمز، ۸۴ شهر وضعیت نارنجی و ۲۸ شهر وضعیت زرد کرونایی دارند.  

به گزارش مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۴۶۶ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند و شمار قربانیان این ویروس در کشور به ۹۷ هزار و ۲۰۸ تن رسید.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا مراکز قضایی ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۵۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • ۱۳ زندانی به صورت الکترونیکی با رئیس کل دادگستری استان لرستان ملاقات کردند
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • ارائه خدمات جهادی موجب افزایش رضایتمندی مردم می‌شود
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟